Betaling

U betaald altijd de prijs die bij het artikel staat vermeld. Deze prijzen zijn inclusief btw. Mocht u een levering in Nederland willen dan betaald u 40 euro extra bij die levering is montage bij de prijs inbegrepen.

Vragen over betalingen?

Mocht u vragen hebben over betalingen of facturen dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen op nummer 0613267840 (ma-vr van 9:00-17:00 uur) Houdt uw gegevens of de factuur bij de hand. Ook kunt u een mail sturen naar walter@utbosk.nl.

iDEAL

Met iDEAL kunt u veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieren omgeving van uw eigen bank. iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethodes:

  • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
  • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
  • houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

 

Door de digitale verwerking van iDEAL betalingen kunnen we deze orders sneller verwerken.

 

Heeft u nog geen toegang tot internetbankieren bij één van de deelnemende banken? Neem dan contact op met uw bank om dat snel te regelen. Dan kunt u ook uw online aankopen met iDEAL betalen!

Vooruitbetalingsfactuur

U ontvangt van ons per mail een vooruitbetalingsfactuur. Deze kunt u d.m.v. een bankoverboeking aan ons overmaken. Uw order wordt verwerkt zodra het gehele factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven.

Rekeningnummer Út Bosk Meubels:

NL88 KNAB 0258 7083 79

T.n.v W.M. van der Vegt

Op Factuur

Het is ook mogelijk om per factuur te betalen. Dit is afhankelijk van hoelang u klant bij ons bent. Houdt a.u.b. rekening met eventueel aangepaste levertijden!

Nieuwe klanten kunnen niet op factuur betalen.